Workshops en retraites
16475
page-template-default,page,page-id-16475,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Retraite opladen in Portugal

 

In september 2022 geef ik samen met Hanneke van Aalst een retraite van een week in Portugal. De week is bedoeld voor mensen die ooit een diagnose van kanker hebben gehad. Het is niet niks om mee te maken, wat voor impact heeft dit op jou gehad? In deze week hoef je geen rekening te houden met je omgeving maar gaat het over jou. In een ontspannen, Portugese setting neem je een adempauze en laad je weer op. In een omgeving met veel natuur en ontspannings- mogelijkheden. Opladen in Portugal is een combinatie van verdieping met workshops en vakantie in centraal Portugal. Stil staan bij je eigen gevoel, en luisteren naar wat jij wilt in het leven. Wat is er veranderd en wat voor mogelijkheden heb je nog wel? En ervaren waar je blij van wordt. Meer details volgen nog.

Voor verdere informatie kan je ook hier kijken

Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje, dan hou ik je op de hoogte.

 

 

 

Workshop Voeding en je lichaam

 

In het najaar van 2022 geef ik samen met Nicole Renne een leuke en leerzame workshop over Voeding en je lichaam, de brain-heart-gut-connection. Zoek je een meer natuurlijker manier van eten en leven? Dan is deze workshop wellicht interessant voor je. Het gaat zeker niet over een diëten maar over gezondheid en genezing in ruime zin; wat je eet, denkt en hoe je leeft.

Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje, dan hou ik je op de hoogte.

Meer over voeding en Nicole Renne

 

 

Trainingen, workshops en verdiepingsdagen emotionele en psychische mishandeling

 

Ik verzorg met co-trainers verschillende workshops en verdiepingsdagen om te herstellen van emotionele en psychische mishandeling voor slachtoffers.

Voor professionals verzorg ik met collega’s van het Verdwenen Zelf de SKJ-geregistreerde trainingen voor (jeugd-)professionals. Er is een online training, een live training en we verzorgen in-company trainingen.

Voor inhoudelijke informatie over deze trainingen en aanmeldingen ga naar: Het Verdwenen Zelf.

Ben je professional? Hier vind je meer informatie over emotionele en psychische mishandeling.