Workshops en retraites
16475
page-template-default,page,page-id-16475,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Retraite

 

In maart geef ik samen met Hanneke van Aalst een retraite van een week in Portugal.

Verdere informatie volgt.

Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje, dan hou ik je op de hoogte.

 

 

 

Workshops

 

In het najaar geef ik samen met Nicole Renne een workshop over Voeding en het Zenuwstelsel, de mind-heart-gut-connection.

Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje, dan hou ik je op de hoogte.

 

 

 

Ik verzorg met co-trainers verschillende workshops en verdiepingsdagen om te herstellen van emotionele en psychische mishandeling voor slachtoffers.

Voor professionals verzorg ik met collega’s van het Verdwenen Zelf de SKJ-geregistreerde trainingen voor (jeugd-)professionals. Er is een online training, een live training en we verzorgen in-company trainingen.

Voor inhoudelijke informatie over deze trainingen en aanmeldingen ga naar: Het Verdwenen Zelf.

Ben je professional? Hier vind je meer informatie over emotionele en psychische mishandeling.