Workshops en retraites
16475
page-template-default,page,page-id-16475,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Retraite Leven vanuit je kern

 

Ik geef samen met Hanneke van Aalst de 6 daagse retraite Leven vanuit je kern in Portugal.

 

Retraite is een periode waarin je kan rusten en reflecteren en waar jouw verlangen, onderzoeksvraag of veranderwens het uitgangspunt is. Elk leven kent uitdagingen en om te kunnen overleven verlaten we soms de verbinding met ons authentieke zelf. Wat hebben omstandigheden met jou gedaan, hoe ben jij je gaan aanpassen, je best gaan doen in het verlangen naar erkenning en liefde? Wat houdt je weg van rusten in en leven vanuit je kern, je essentie, de werkelijkheid van het bestaan?

 

Onder begeleiding van 2 ervaren therapeuten ervaar je hoe je meer geankerd kan zijn in je ware natuur, wat er ook voor ervaring in je aanwezig is.

 

Dit doen we door middel van yoga, meditatie, lichaamswerk en zelfonderzoek in een kleine groep van 6 deelnemers. Je verblijft in een sfeervol ingerichte wijnboerderij met een grote tuin en boomgaard aan de rand van het dorpje Arganil. Dit ligt in een niet-toeristische streek in midden Portugal waar je heerlijk kunt wandelen. Er zijn terrasjes in het dorp en rivierstrandjes. De sfeer van rust in combinatie met dorpse reuring is de basis voor je verblijf.

 

Voor verdere informatie over de omgeving en de accomodatie kan je ook hier kijken

Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje, dan hou ik je op de hoogte.

 

 

 

Workshop voeding en je lichaam

 

In het najaar van 2022 geef ik samen met Nicole Renne een leuke en leerzame workshop over voeding en je lichaam, de brain-heart-gut-connection.

Zoek je een meer natuurlijker manier van eten en leven? Dan is deze workshop misschien iets voor jou.

 

Op deze dag  ga je je voedings- en eetpatronen verkennen. Je leert over het belang van voeding. En over de connectie tussen je lichaam en je overtuigingen. Het kan zijn dat je jezelf soms met eten verdoofd, troost of dat je juist je lichaam onder controle wilt te houden. Wat is er voor nodig om deze zaken weer met elkaar in harmonie te brengen? Je gaat onderzoeken hoe je jezelf wérkelijk kan ondersteunen bij de dingen die belangrijk voor je zijn. Deze dag gaat zeker niet over een diëten maar over gezondheid en genezing in ruime zin; wat je eet, denkt en hoe je leeft. Misschien kan en mag dat meer vanuit verbinding met je lichaam.

 

Mogelijk wordt voeding weer een mogelijkheid van liefdevolle zelfzorg, van verbinding met jouw lichaam. Vanuit dit perspectief is jouw lichaam een prachtig instrument wat met je communiceert, een vorm van zelfexpressie.

Als dit je interesseert, stuur me dan een berichtje, dan hou ik je op de hoogte.

Meer over voeding en Nicole Renne